De basis is net zo belangrijk als de uitwerking. Daarom duiken we vanaf het eerste moment samen de diepte in. We onderzoeken wie jij bent, we schrijven jouw verhaal en bepalen samen de koers die we gaan varen. Ik wil jou - de persoon achter jouw onderneming - leren kennen. Daarom vraag ik je om mijn Brandbook in te vullen, waarna we een kennismaking inplannen om verder de diepte in te gaan.

discover

Het ontwerpproces begint bij de branding kickoff. Op basis van ons gesprek, jouw input en inspiratie ga ik aan de slag met het schrijven van je brandstory en samenstellen van het moodboard. Als we de juiste richting te pakken hebben, begin ik aan de eerste schetsen. Jij geeft feedback en kiest een richting, waarna ik deze uitwerk. Ik neem je mee in het hele ontwerpproces, tot we beide tevreden zijn met het eindresultaat.

design

Wanneer we allebei helemaal tevreden zijn met het resultaat lever ik alle bestanden in de juiste formaten, kleuren en extensies op. Na het opleveren kun je er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe branding of om 'the after care' package bij mij af te nemen zodat we ook samen je nieuwe branding groots kunnen lanceren en succesvol kunnen implementeren.

Deliver

Werken met ons

van strategie tot implementatie

Boek je kennismakingscall