Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

boek jouw project voor maart 2023

Over Studio aan de Kust

Strategic Brand design studio

Maak kennis

Studio aan de Kust is een brand design studio in Katwijk aan Zee die ondernemers en bedrijven helpt uit te groeien tot merken door middel van strategisch doordachte designs. Sinds 2019 werken Tessa (en haar team) met ondernemers en organisaties die zich focussen op natuur, avontuur of vrijheid.

Het is onze missie om deze ondernemers te helpen bij het vinden en vormgeven van hun visuele identiteit. Zodat onze klanten trots op de voorgrond durven te treden met een tot in de puntjes verzorgde branding, ze niet langer ongezien kunnen blijven voor hun droomklanten en ze succesvol verder kunnen bouwen aan de groei van hun onderneming!

Clients we loved working with

Over Tessa

Brand designer & levensgenieter

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik geobsedeerd met het bekijken, bedenken en uitwerken van ervaringen. Of het nu gaat om een feestje of het verpakken van een dienst of product.

De fijne kneepjes van het vak leerde ik tijdens mijn studie op de Kunstacademie en tijdens mijn master Experience Design aan Hyper Island. 

Kort daarna werkte ik als freelancer voor de grote spelers zoals Talpa (538, Radio 10, Veronica, Sky Radio, LINDA), The Best Social en Google. Waarna ik besloot een eigen studio op te zetten om ook klanten te kunnen helpen in mijn stijl.

Voeg mijn liefde voor design samen met de liefde voor reizen, surfen, de zee en het strand en zo ontstond mijn nieuwe liefde; Studio aan de Kust.

3 vragen aan

Tessa van Studio aan de Kust

Vanaf waar werken jullie?
De studio is gevestigd in Katwijk aan Zee. We zien dan ook veel klanten terug uit de omgeving; zoals Rijnsburg, Valkenburg, Leiden en Oegstgeest. Afgewisseld met klanten uit heel Nederland en zelfs Europa. We werken voornamelijk online, zodat afstand geen rol speelt. Heel af en toe verplaatsen we de studio naar een zonnigere bestemming.

Waar ligt jullie kracht?
Onze grootste kracht ligt bij het visualiseren van een verhaal en het bieden van een complete ervaring. Of dit nu in het ontwerpen van een huisstijl (branding) is, of het bouwen van een website. We staan bekend om onze vernieuwende stijl en persoonlijke werkwijze.

Oja, en om onze unieke Showit sites!

Wat betekent brand designer?
We zijn een grafisch ontwerp bureau, maar ook nog nét iets meer. Wij ontwerpen merken, fancy gezegd; brands. Omdat we niet alleen meedenken over het visuele plaatje, maar ook een stap ervoor en erna meedenken, noemen we onszelf een strategisch brand design studio. Maar we luisteren ook naar grafisch vormgever of graphic designer. ;)