Hi! Ik ben Tessa, brand designer en fulltime levensgenieter. Doordat ik inmiddels 4 jaar geleden de stap zette tot zelfstandig ondernemen, ben ik nog veel meer gaan genieten van de vrije tijd die ik ervoor terug kreeg. Ik gun anderen dat ook, maar zie vaak dat de meest creatieve ondernemers met de mooiste producten en diensten niet gezien worden, omdat ze niet opvallen met hun huidige branding. Hierdoor moeten ze keihard werken en blijft er weinig tijd over voor datgene waarvoor je juist bent gaan ondernemen: vrijheid.

Mijn missie is om ondernemers te helpen bij het vinden en vormgeven van hun visuele identiteit. Zodat je trots op de voorgrond durft te treden met je tot in de puntjes verzorgde branding, je niet langer ongezien kunt blijven voor je droomklanten en je verder kunt bouwen aan de onderneming van je dromen!

Strategic Brand design studio

Over Studio aan de Kust

The Studio

52°11'47.773"N 04°23'48.497"E

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al bezig met het ontwerpen, maken en bedenken van eigen bedrijfjes, websites en producten. Dat ik daarom na mijn studie (aan de kunstacademie en een master Experience Design), voor mezelf ging beginnen als grafisch ontwerper, was voor niemand een verrassing. Van mijn grote passie maakte ik mijn onderneming en werkte ik eerst voor toffe grote bedrijven, en nu voor de leukste eigen klanten.

Naast deze grote passie borrelt er ook een liefde voor reizen en het leven aan de kust in mij. Mijn ouders namen me van jongs af aan mee op reizen met de camper en de boot en dat heeft me nooit meer losgelaten. Want nu, heel wat jaren later woon ik vlakbij het strand en de zee, ga ik als de golven goed zijn het liefst surfen en heb ik samen met mijn vriend een campertje verbouwd voor nog meer avonturen langs de kust! 

Over Tessa