Hi! Ik ben Tessa, grafisch vormgever en fulltime levensgenieter. Doordat ik inmiddels 3,5 jaar geleden de stap zette tot zelfstandig ondernemen, ben ik nog veel meer gaan genieten van de vrije tijd die ik ervoor terug kreeg. Ik gun anderen dat ook, maar ik zie vaak dat de meest creatieve ondernemers met de mooiste producten en diensten niet gezien worden, omdat ze niet opvallen met hun huidige visuele identiteit. Hierdoor moeten ze keihard werken en blijft er weinig tijd over voor datgene waarvoor je juist bent gaan ondernemen: vrijheid.

Mijn missie is om ondernemers te helpen bij het vinden en vormgeven van hun visuele identiteit. Zodat potentiële klanten je zullen zien en aan worden getrokken door jouw uitstraling.

Grafisch ontwerp studio

Over Studio aan de Kust

Home

52°11'47.773"N 04°23'48.497"E

Om een visuele identiteit neer te zetten die echt bij jou past, vind ik het belangrijk om te weten wie de persoon achter de onderneming is. Daarom wil ik je eerst graag een beetje beter leren kennen in een gesprek (dit kan online of face to face). Hierin wil ik aan de hand van een aantal vragen jouw verhaal en wensen horen zodat we een gezamenlijk startpunt hebben.

Gesprek

Met mijn achtergrond in het geven van creatieve- en teambuilding workshops heb ik de kennis en tools op zak om het creatieve ondernemersbrein op gang te krijgen. Tijdens het hele samenwerkingsproces deel ik deze kennis graag met je. Ik heb geen boekje waarin ik één op één heb uitgeschreven wat voor jou precies werkt, maar ik kijk samen met jou naar waar jij extra hulp of coaching kan gebruiken.

Coaching

Met mooie visuals en een passend logo ben je er nog niet. Een branding komt namelijk pas tot zijn recht als hij echt zichtbaar is. Daarom wil ik je graag helpen met het implementeren van je nieuwe branding. Dit houdt in dat ik je informatie en tools geef voor het daadwerkelijk doorvoeren van je nieuwe visuele identiteit op verschillende kanalen. 

implementatie

Werken met mij

Meer dan alleen design

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al bezig met het ontwerpen, maken en bedenken van bedrijfjes en producten. Dat ik daarom na mijn studie (aan de kunstacademie en een master Experience Design), voor mezelf ging beginnen als grafisch ontwerper, was voor niemand een verrassing. Van mijn grote passie maakte ik mijn bedrijf en werkte ik voor veelzijdige bedrijven zoals Radio 538, Radio 10, SkyRadio, Radio Veronica, Google, en The Best Social.

Naast deze grote passie borrelt er ook een liefde voor reizen en het leven aan de kust in mij. Mijn ouders namen me van jongs af aan mee op reizen met de camper en de boot en dat heeft me nooit meer losgelaten. Want nu, heel wat jaren later woon ik vlakbij het strand en de zee, ga ik als de golven goed zijn het liefst surfen en ben ik samen met mijn vriend een campertje aan het bouwen voor nog meer avonturen langs de kust! 

Over Tessa

Tessa van den Brink

Mijn droom?
Vanaf de meest prachtige plekken ter wereld, werken aan net zulke mooie bedrijven en merken.

@studioaandekust

Meer van de kust zien?