Ben je enthousiast geworden om samen met mij aan de slag te gaan? Vul dan vrijblijvend dit formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Voor andere vragen kun je me bereiken op info@studioaandekust.nl

Let's hit the road. Jack?

Laatste plekken beschikbaar voor april 2024

Bedankt voor je bericht of aanvraag.

Ik streef ernaar om binnen 2 werkdagen je bericht te beantwoorden.

Ja. Voor het project start vraag ik altijd om een aanbetaling van 30% - 40% (afhankelijk van de grootte van het project). Daarna kun je ervoor kiezen om het restantbedrag in één keer na afronding te voldoen, of te verspreiden over 2 termijnen.

In overleg kunnen we altijd een passende manier vinden waarop jij kunt investeren in een nieuwe branding of website die ook financieel goed voelt. 

Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen?

Om er zeker van te zijn dat jouw branding voor de jouw gewenste deadline opgeleverd kan worden, raad ik aan om zo vroeg mogelijk een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Tijdens dit gesprek kan ik aangeven per wanneer ik ruimte heb in mijn agenda en kan ik ook daadwerkelijk een plekje vrij houden.

Geen tijd om te wachten? Kijk dan ook even naar mijn Design Sprint of In-house Studio Day aanbod.

Is het nodig om een project ver van te voren te boeken?

Omdat ik begrijp dat er soms wat haast achter een project of nieuw te lanceren product kan zitten, is het ook mogelijk om een branding of website op kortere termijn te laten ontwerpen.

Meer informatie hierover vind je onder Design Sprint of In-house Studio Days.

Is het mogelijk om een branding of website sneller op te leveren?

Ik vind het belangrijk dat een branding gefundeerd is op een sterke strategie en alles hetzelfde eenduidige verhaal vertelt. Om die reden werk ik niet met al bestaand logo's, huisstijlen of elementen.

Samenwerkingen die ik aangaan zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ik altijd vanuit mijn expertise het advies geef en de keuzes maak die het beste zijn voor jouw merk of bedrijf.

Ik heb al een logo of huisstijl. Kan ik alsnog met je werken?

Wanneer we samen aan de slag gaan zal ik je vragen om een voorbereidende vragenlijst in te vullen zodat ik een goed startpunt heb om in de opvolgende sessies de diepte in te gaan. In deze vragenlijst zal ik je ook vragen naar eventuele inspiratie die je al hebt verzameld.

Mochten we samen aan de slag gaan met je website, dan raad ik je aan om alvast zoveel mogelijk beeldmateriaal, teksten, reviews en input te verzamelen.

Welke input moet ik gereed hebben voor ik met je aan de slag ga?

Ik bouw zelf uitsluitend websites in Showit. Alle websites van mijn klanten en mijn eigen website zijn binnen deze software gebouwd.

Showit staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, goede Google score en eindeloze vormgevingsmogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat - wanneer ik een website oplever - jij er makkelijk zelf mee verder kunt werken. Om deze reden ontvang je na de oplevering van de website een aantal uitleg video's.

In welke platformen bouw je websites?

Studio aan de Kust
Katwijk, Zuid-Holland
KvK: 67819168

Google Review Widget